Briose pentru cafea

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea.

Briose pentru cafea

Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata.

Se pot servi si fara glazurade ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie, se pot turna direct in forme.

Ingrediente: (pentru 12 portii)

1 lingurita praf de copt

150 g faina

1 ou

30g unt

140 ml cafea calda

50 g zahar pudra

Ingrediente topping:

1 ciocolata cu lapte

Preparare:

Se amesteca ingredientele solide.

Separat se amesteca cele lichide.

Dupa care se amesteca cele doua compozitii.

Se toarna in forme, iar, daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.

Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute.

Cand sunt gata, lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

Pofta buna!

~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise