Astazi m-am gandit sa va prezint o reteta foarte usoara si rapida in plus foarte delicoasa de ceva dulce. Un tort rapid fara coacere si care te scoate din incurcatura daca afli ca ai oaspeti si nu ai nimic la desert.
Ingrediente
- piscoturi (2 tiple pentru o tava medie)
- 300 gr iaurt capsuni
- 300 ml frisca
- 120 gr zahar
- 1, 1/2 plic gelatina
- 3 plicuri zahar pudra
- sirop
- ciocolata granule
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.
Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna jumatate din crema se pune ciocolata garanule si restul se crema. Se da la frigider 1h (si 40 min. este suficient). Se orneaza dupa imaginatie si timp.
Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii