O reteta simpla, delicioasa, rezultatul va vor incanta papilele gustative si ochii.
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 200 gr carne tocata vita/ porc/pui
- 1 ceapa
- sare, piper
- patrunjel
- 2 linguri orez
- boia
- mustar
- boabe mustar
- boabe piper
- 2 morcovi
- 1 castravete murat
Mod de preparare:
Pieptul de pui fara os se taie in asa fel incat atunci cand dupa ce il batem sa se poate rula. Carnea tocata se amesteca cu orez, sare, piper, putina boia dulce, ceapa tocata, patrunjel. Morcovul si castravetele se taie pai.
Se ia o folie de aluminiu, se unge cu putin ulei, apoi cu mustar, se presara boabe de piper si mustar, putina boia si se pune pieptul de pui, condimentam pieptul cu sare si foarte putin piper apoi punem carnea tocata, morcovul si castravetele , rulam bine si impachetam folia.
Se da la cuptor aprox. 45 min.
Ganitura: o salata de pastai cu maioneza si cartofi la cuptor
Mai multe retete gustoase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii