Daca e luna iubirii propun o reteta plina de iubire, simplu de realizat si rapida.
Ingrediente
- 200 gr faina
- 200 ml apa
- 100 ml ulei
- 4 oua
Crema 1
- 1 plic crem ole capsuni
- 200 ml lapte
- 200 ml frisca
Crema 2
- 100 gr ciocolata alba
- 200 ml frisca
Mod de preparare
Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei pungi sau pos se fac inimioare. Se dau la cuptor 25-30 min.
Crema 1
Se pune intr-un vas laptele cu frisca se adauga plicul de crem ole si se amesteca pana cand se ingroase crema
Crema 2
Se rupe ciocolata bucati se pune intr-un vas de sticla se toarna 100 ml frisca si se da la microunde 1 min, se scoate se amesteca bine sa se topeasca ciocolata si se da la frigider 30 min. si ~5 minute congelator. Restul de frisca se bate bine. Dupa ce se scoate de la congelator se bate bine cu mixerul apoi se combina cu frisca.
Inimioarele se taie in doua si se umplu cu crema 1 si 2.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii