Daca sunteti in lipsa de idei va propun o reteta de friptura de porc altfel, cu sigurnata o sa va incantati musafirii.
Ingrediente
- cotlet de porc
-3 catei de usturoi
-400 ml vin alb
-condiment picant
- boia dulce
- sos chili
- miere
-sare, piper
-rozmarin
-sos worchester
Mod de preparare
Se pune cotletul de porc intr-un vas , se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, peper, condimet picat, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul worcheste amestecul ar trebui sa acopere carnea si se lasa la macerat pe noapte.
A doua zi se scoate coteltul din vasul in care a stat peste noapte se pune in tava cu 200 ml din amestecul in care a stat iar sub cotlet se pune soric(asta pt a nu se arde carnea) si se da la cuptor timp de 1ora si 20 min chiar si 2 ore in functie de cat de gros este. Se mai unge din cand in cand cu o pensula carnea sa nu se arda. Dupa ce a tecut timpul se pune peste cotlet sos de chili se unge bine pe parti si apoi mierea(100 gr) se mai lasa la cuptor inca 20 min.
Mai multe retete gasiti pe blogul "Retete pentru incepatori si nu numai".
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii