Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.
Ingrediente
-300 gr masline
-aluat de foietaj din comert
-3 catei usturoi pisati
-ulei de masline
-parmezan ras
Mod de preparare
Se scot samburii maslinelor, daca au. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se mixeaza pana cand se face o pasta, se adauga si ulei de masline.
Se intinde pasta obtinuta (la mine nu a iesit pasta, o crema, cred ca din cauza robotului, insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.
Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii