O reteta inedita si foarte usor de facut.
Ingrediente:
1 pachet spaghete,100 gr. parmezan, 1 cutie branza ricotta 250 gr., 150 gr. unt, 50 gr. gorgonzola, 5 linguri smantana, 1 cana lapte caldut, 100 gr. fistic macinat, 1 lingura pesto verde, sare marina neiodata dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti spaghetele in apa cu cateva foi de dafin, conform indicatiilor de pe ambalaj. In acest timp pregatiti sosul. Intr-o tigaie adanca topiti untul si puneti fisticul, Gorgonzola si Ricotta amestecand continuu pana se face un sos compact. Intr-o alta tigaie puneti smantana si bucatiile de Parmezan (poate sa fie si ras) si amestecati continuu pana la topire. Adaugati laptele si dati intr-un clocot. Uniti cele doua compozitii adaugati si Pesto si sare si mai amestecati un pic. Cand sunt gata pastele le scurgeti le clatiti cu apa rece le stropiti cu ulei de masline si le amestecati dupa care le asvarliti in tigaia cu sosul amestecand bine. la sfarsit daca aveti puneti presara o lingura de busuioc fin taiat. serviti alaturi de un pahar de vin rosu.
Pofta buna!
Va astept in continuare cu alte delicatese pe http://papagheorghiu.blogspot.com. Sa auzim numai de bine!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii