O reteta delicioasa, perfecta pentru vara.
Ingrediente:
1 kg sardele,
4-5 rosii mari coapte date pe razatoare,
2 capatani de usturoi,
1/4 ceasca ulei de masline extravirgin cu mirodenii,
sare si piper dupa gust,
patrunjel maruntit pentru garnisit si lamaie cui ii place.
Mod de preparare:
Se curata pestii, se scot intestinele si branhiile, se spala bine ( eu le-am taiat si capetele). Se unge o tava termorezistenta cu ulei se asaza pestisorii dati cu sare si piper bine pe toate partile, se pune usturoiul dat pe razatoare si rosiile. Se da la cuptor pt. 30 minute (primele 10 minute la foc mare dupa care la mediu pana la sfarsit) si se serveste cald preparatul, ornat cu patrunjel si cu lamaie alaturi, cu cartofi natur. Este bine venit un pahar de Retzina rece.
Kali Orexi!Pofta Buna!
Pana saptamana viitoare va astept si pe Papagheorghiu.blogspot.com si pe www.papagheorghiu.ro.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii