O reteta delicioasa si usor de pregatit.
Ingrediente pentru 4 persoane:
1/2 kg. carne de porc sau de piept de pui dupa cum va place,1 1/2 ardei rosu taiat marunt, 2 cepe tocate marunt,o lingurita maghiran, sare marina neiodata, 1/4 lingurita piper boabe,1/4 boabe de coriandru un pic sfaramate, 3 foi de dafin, o lingurita mustar, una de zahar, una de faina, un pahar de vin alb sec, o cutie de rosii pasate, 3 castraveti murati dati pe razatoarea marunta.
Mod de preparare:
Taiem carnea bucati micute, presaram cu sare, piper si maghiran si perpelim bine intr-o tigaie pana se face pe toate partile.Calim ceapa si ardeiul rosu foarte marunt tocate. Separat omogenizam o lingurita mustar, una de zahar, una de faina, putina sare intr-un castron impreuna cu rosiile pasate, dupa care turnam peste ceapa+ardeiul dupa ce s-au calit. Se adauga coriandrul, piperul boabe si frunzele de dafin. Se lasa sa dea citeva clocote si se pun castravetii murati dati pe razatoarea mica si storsi, paharul de vin, apoi se adauga carnea. Daca este sosul prea putin si prea gros se mai poate adauga apa. Dupa citeva clocote se opreste. Servim cu piure de cartofi si un vinsor alb sec alaturi.
Pofta buna!
Pana data viitoare va astept si pe http://papagheorghiu.blogspot.com si pe www.papagheorghiu.ro. Sa auzim numai de bine!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii