Sandwich cald cu ficat de pui si varza acra

Poate fi un preparat dragut pentru mesele cu prietenii, dar si gustarea pentru drumetie.

Sandwich cald cu ficat de pui si varza acra

Ingrediente:
500g ficat de pui
1 lingura pesto
1 ceapa
4 catei de usturoi
200g varza acra taiata fidea
1 ou
o bagheta lunga
condimente uscate: busuioc, cimbru, oregano
putin ulei
sare, piper

Mod de preparat:

Calim ceapa si usturoiul taiate marunt. Adaugam ficatul de pui si-l lasam putin sa se prajeasca. Turnam apa (aproximativ o cana- depinde insa de marimea tigaii), adaugam condimentele uscate, acoperim cu un capac si lasa sa fiarba 15-20 de minute.
 
In acest timp se evapora tot lichidul. Lasam ficatul sa sa raceasca - sa ajunga la temperatura camerei. Adaugam lingura de pesto , varza acra si oul , potrivim de sare si piper si amestecam (daca doriti puteti inlocui varza acra cu spanac).

 

Bagheta o taiem pe jumatate in lungime si daca e nevoie scoatem miezul. Punem inauntru umplutura de ficat cu varza si prindem cu scobitori. Coacem sandwichurile in cuptorul preincalzit la 210 grade Celsius, 15-20 de minute.

 

Se taie bucatele, se scot scobitorile si poate fi servit simplu sau alaturi de sosuri. Poate fi servit atat cald cat si rece.

Descopera si alte retete delicioase pe blogul Furnicuta Boscodina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise