Rozmarinul dă o aromă excelentă acestei prăjituri, care sigur o să vă surprindă!
Ingrediente:
2 oua
40g zahar brun
50g zahar alb
100g ciocolata amara
1 lingura fruunze de rozmarin taiate marunt
100g faina alba
60g faina neagra
5 g praf de copt
100 ml lapte
100 ml ulei de masline
zahar pentru presarat deasupra
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu praful de copt. Ouale le batem cu zaharul pana obtinem o spuma. Turnam in fir subtire laptele si apoi uleiul de masline (continuam sa batem cu mixerul). Adaugam rozmarinul taiat si apoi faina . Amestecam putin pana obtinem un aluat omogen.
In tava 25X 25 cm unsa cu unt turnam aluatul. Presaram ciocolata taiata marunt , apasand putin pe ea pentru a intra in aluat.Presaram zahar peste prajitura
Coacem prajitura 35 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Se lasa sa se raceasca si apoi se taie .
Poftă bună!
Descoperiti si alte retete interesante pe blogul Furnicuta Boscodina.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii