Sâmbătă, 13 septembrie, ora 10.00, se dă startul Festivalului Deltei, ce aduce Delta Dunării în Bucureşti cu tot ce are mai preţios: tradiţii, oameni şi preparate tradiţionale din peşte: grătar de fitofag, somn sau macrou şi frigărui de somn, ciorbă de crap, chifteluțele de pește din caras și fitofag cu garnitură (cartofi și salată de varză), salată de icre de crap de Dunăre sau saramură de sincer. Dulcele gust al Dobrogei va fi adus printre bucureşteni de câştigătoarea Festivalului Borşului de Peşte al Deltei Dunării, care vine la Festivalul Deltei pentru a încânta vizitatorii cu măiestria ei în a prepara vestita ciorbă de peşte.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii