Transavia și Golin au organizat a treia ediție a Orei de nutriție

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat să promoveze obiceiurile alimentare sănătoase, elevii din învățământul preuniversitar implicați în programul educațional Ora de nutriție bucurându-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.

Transavia și Golin au organizat a treia ediție a Orei de nutriție

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat să promoveze obiceiurile alimentare sănătoase, elevii din învățământul preuniversitar implicați în programul educațional Ora de nutriție bucurându-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.

Edițiile trecute ale Orei de nutriție au implicat sute de elevi din București, Timișoara, Cluj și Iași, iar anul acesta campania va continua în Oradea, Brașov, Sibiu și Craiova. Pe parcursul programului, elevii beneficiază de lecțiile predate de Prof. Dr. Nicolae Hâncu și reconstituie meniul unei zile, învăţând ce preparate să consume la fiecare masă, ce alimente să evite, cum să aleagă corect produsele disponibile în magazine şi ce presupune un stil de viaţă sănătos.

„Comportamentul alimentar se învață din copilărie. În plus, niciodată nu trebuie să privim alimentația izolat, ci să o includem în conceptul complex de <<stil de viață>>. Este răspunderea noastră să ne învățăm copiii să aibă un stil de viață sănătos prin alimentație, activitate fizică și odihnă. Din acest motiv, consider că un astfel de program este cel mai potrivit loc unde cei mici pot învăța despre nutriție, pentru a afla informații verificate, care au la bază un temei științific”, susține dl. Prof. Dr. Nicolae Hâncu.

„Suntem extrem de onorați să susținem Transavia în demersul de a crea o infrastructură educațională în ceea ce privește alimentația corectă și de a deschide astfel o cale către un dialog durabil despre importanța obiceiurilor alimentare sănătoase,” a declarat Anca Scarlat, Media Manager, Golin România.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu br&acirc;nză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise