Food Bloggers Conference revine pe 12 decembrie cu editia de iarna! Evenimentul, care va avea loc la Radisson Blu Hotel, se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie.
Cea de-a saptea editie vine cu reteta perfecta: networking, sfaturi practice si idei, speakeri renumiti si multa inspiratie. Conferinta va aborda atat teme specifice gastronomiei, cat si subiecte de interes general.
Bloggeri, Chefi & Instagrammeri
Programul de la aceasta editie #foodbloggers17 va acoperi subiecte de interes pentru blogosfera. De la utilitatea Instagramului, abordari practice si solutii pentru cresterea blogului si a vizibilitati in fata brandurilor si pana la secretele din spatele unor cariere impresionante ca chefi.
Speakeri renumiti
Printre speakerii Food Bloggers Conference 2017 Winter Edition se numara: Chef Adrian Hadean, Chef Catalin Jernoiu, Chef Camelia Pislaru, Chef Cezar Munteanu, Ciprian Muntele (Ciprianmuntele.ro), Ruxandra Micu (Gourmandelle), Cristina Bazavan (Bazavan.ro), Andra Constantinescu (Menta&Rozmarin), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Andreea Retea (Andressa.ro), Alexandru Ciuca (Superior Media), Cristi Dandes (Food of Bucharest), Laura Teodora Paraschiv (Laurateodora.ro), Andra Ilias (Andrailias.ro).
Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, incepand cu ora 10.00.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii