Morgan La Dud este unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti, fiind singurul specializat in Foié Gras din intregul Bucuresti. Pe langa preparatele delicioase cu care te incanta, restaurantul are un design ce te poarta cu gandul la perioada interbelica. O casa cu aer boem gazduieste restaurantul; acesta este structurat in 4 zone diferite, ce confera unicitate localului. De la Salonul Bordeaux, unde poti citi nestingherit carti ale marilor clasici, pana la Salonul Verde, acolo unde nimeni nu te deranjeaza daca tu nu vrei asta, sau de la cafeneaua unde te relaxezi pe ritmurile muzicii ambientale, si pana Gradina a la Francoise, racoroasa vara si incalzita iarna.
Pe langa meniul cu mancare delicioasa si rafinata in care se regasesc numeroase preparate cu foie gras pregatit impecabil, Morgan La Dud se mandreste cu 38 de sortimente de whiskey, cu Feteasca Neagra Morgan, un vin special conceput de catre Crama Basilescu pentru restaurant. Restaurantul detine, de asemenea, si un self service de bere.
Foto credit: Alex Bisi Photography
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii