Podravka a gatit cu suflet pentru copiii de la „Casa Florian"

Mai mulţi reprezentanţi ai companiei Podravka au gătit alături de copiii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundaţiei JOYO în cadrul unei campanii de responsabilizare socială.  

Podravka a gatit cu suflet pentru copiii de la „Casa Florian"

60 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundaţiei JOYO, din sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o mare bucurie ieri, 13 mai, atunci când au fost vizitaţi de mai mulţi reprezentanţi ai companiei croate Podravka. Nu a fost o vizită scurtă, ci una în care oaspeţii au petrecut trei ore alături de gazdele lor.
Echipa Podravka a fost condusă de managerul general al companiei, Sasa Greguric, iar invitatul special a fost Diana Luca, bloggerul oficial Vegeta, care a primit această titulatură în luna martie.
Alături de copii s-a aflat şi un bucătar profesionist care, împreună cu Diana şi un grup de voluntari, le-au oferit copiiilor o experiență culinară unică și memorabilă. Aceştia au pregătit masa alături de invitaţii lor şi au realizat că gătitul înseamnă momente, nu doar reţete.
Evenimentul a avut loc într-un cadru relaxant de socializare, iar copiii au fost încântaţi să înveţe câteva trucuri de la maestrul bucătar.
Cea mai mare agitaţie a fost în jurul grătarului din curte, unde bucătarul le-a arătat copiilor secretele unei fripturi făcute ca la carte, de pe care, bineînţeles, nu lipseşte Vegeta Twist pentru Grill şi Vegeta Twist pentru Pui. Copiii au învăţat, de asemenea, să prepare bruschete, tortilla cu sardine, salată de ton şi cartofi (peste care au adăugat produsele Vegeta Twist pentru salată şi Vegeta Twist pentru cartofi).
„Am fost impresionaţi de modul în care copiii au reacţionat când i-am invitat să pregătească masa alături de noi. S-au bucurat foarte tare de această experienţă, iar exuberanţa şi inocenţa lor ne-au făcut şi pe noi să ne simţim perfect”, a spus Sasa Greguric.
Managerul general al companiei Podravka România a continuat: “Astfel de evenimente fac parte din ADN-ul acestei companii. Ne simţim responsabili să le oferim un strop de fericire celor care au avut mai puţin noroc în viaţă. Este modul nostru de a spune că ne pasă de societatea în care trăim şi că ne dorim să o vedem schimbată în bine în fiecare zi.”
Acesta a fost doar primul dintr-o serie de evenimente de responsabilizare socială (CSR) pe care compania Podravka le are în plan în acest an. a

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise