Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale. Vei prefera întotdeauna vinetele tocate, proaspăt ridicate de pe grătarul de acasă, celor achiziţionate din supermarket sau pâinea frământată în cuptorul personal celei cumpărate de la magazin. Astfel de alegeri culinare înţelepte îţi ghidează viaţa şi te ajută să îi bucuri pe cei dragi în fiecare zi cu reţete gustoase ce păstrează aroma mâncării de altă dată.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii