În Săptămâna Franceză, la Lidl descoperi rafinamentul culinar franțuzesc

Din 29 iunie începe călătoria în lumea rafinamentului culinar franțuzesc, alegând produsele Duc de Coeur disponibile în Săptămâna Franceză la Lidl.  

În Săptămâna Franceză, la Lidl descoperi rafinamentul culinar franțuzesc

Răsfață-ți papilele gustative cu brânzeturile autentice pentru care francezii sunt atât de renumiți. Încearcă brânza Brie (17.49 lei), Brique (9.49 lei), Petit Saint Paulin (14.49 lei), brânza moale franțuzească (8.99 lei), brânza cu mucegai albastru (7.99 lei) sau Camembert (8.99 lei). Poți opta și pentru specialitățile de brânză franțuzească de diverse sortimente (11.99 lei), pentru brânză franțuzească feliată (6.99 lei) sau pentru rulourile de brânză (11.49 lei).
Asociază brânzeturile alese cu vinul potrivit de la Lidl. Vinuri precum cel roșu sec Cotes du Rhone Fruite (14.99 lei), cel rose sec Costieres de Nimes (14.99 lei) sau cel alb sec Ventoux Harmonie (19.99 lei) pot oferi mai mult stil și rafinament culinar meselor servite.
Lasă-te fascinat și de produsele de patiserie cu arome fine. Brioșa Chinois (11.49 lei), macarons (17.99 lei), tarta Quiche Lorraine (8.99 lei), desertul Clafoutis (9.49 lei) şi mini melcișorii de diverse sortimente (6.79 lei) sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să ajungi la Lidl în Săptămâna Franceză.
Continuă călătoria în lumea culinară franțuzească pregătind o masă plină de gust și savoare. Încearcă supa în stil franțuzesc (4.79 lei), buletele de cartofi (6.49 lei), amestecul de legume în stil franțuzesc (7.49 lei) și pregătește o salată cu dressing în stil franțuzesc (3.99 lei). Asociază și la această masă un vin bun alb Alsace (29.99 lei) sau unul rose sec Cabernet d'Anjou Marque (19.99 lei).
În Săptămâna Franceză la Lidl, fascinanta lume culinară franțuzească este mai aproape de tine!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise