Pentru ca in aceasta perioada de desfasoara concursul Knorr Punga Magica la care dorim sa premiem cele mai savuroase retete de fripturi, Knorr va ofera o super reteta de friptura de porc.
Timp de preparare: 75 minute
Ingrediente (pentru 4 portii):
-1 tava de carne de porc (800 g-1 kg de cotlet sau pulpa )
-1 Knorr Punga Magica pentru friptura de porc
-1 rosie
-1 ardei gras
Mod de preparare :
Incingeti cuptorul pana la 170°C. Taiati 800g -1kg de cotlet sau pulpa de porc in portii si asezonati cu toata cantitatea de condimente din Knorr Punga Magica.
Pentru un gust desavarsit,adaugati in puga cateva felii de rosii proaspete si un ardei gras taiat cuburi. Agitati usor, pana la uniformizare,si sigilati punga.
Asezati punga pe tava,apoi perfortai-o de cateva ori in partea superioara (folositi o scobitoare )si introduceti tava in cuptorul incins.
Lasati tava in cuptor pret de aproximativ 1 ora.
Odata scoasa tava din cuptor, indepartati punga (folositi o foarfeca ) si serviti friptura frageda imediat.
Knorr va ureaza pofta buna si succes la concurs!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii