Cea de-a treia editie a Food Bloggers Conference a avut loc pe 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti. A fost vorba despre editia de iarna a evenimentului care se adreseaza bloggerilor culinari si persoanelor active online pasionate de gastronomie. Conferinta a fost impartita in 3 parti: Food Trends - in care au fost prezentate cateva dintre cele mai noi tendinte in arta culinara; Blog Talk - o dezbatere despre blogging-ul culinar si particularitatile sale, cu cateva momente mai aprinse, dar multe zambete; Food Talk - o discutie antrenanta despre ce inseamna bucataria romaneasca, cat de sanatoasa este si care este viitorul ei.
La Food Trends, am aflat ca anul 2016 va fi despre consumatori mai informati si, deci, mai pretentiosi si mai atenti la ce consuma.
De asemenea, am aflat ca domeniul culinar nu va mai fi privit doar ca unul care satisface o nevoie fizica, ci a inceput deja sa defineasca identitatea consumatorului, iar mesele reprezinta acum si o experienta culturala.
Ana Naie (EasyPeasy.ro) ne-a vorbit despre food coaching, despre nutritie sanatoasa, insa nu prin eliminarea radicala din dieta a unor alimente considerate nesanatoase, ci prin moderatie si o dieta personalizata dupa stilul de viata al fiecaruia.
Acesta a povestit despre ce se intampla in bucataria Radisson Blu pentru ca la final clientii sa fie multumiti si sa le vina sa "kiss the chef".
Dupa o scurta pauza, a urmat Blog Talk.
Si de aceasta data au existat mici intepaturi intre bucatarii din sala si bloggerii de pe scena. Acelasi lucru s-a intamplat si cand s-au inversat rolurile, dar pana si acestea au avut un caracter constructiv.
Mai jos puteti vedea inregistrarea video cu toate cele trei parti ale conferintei:
Surse foto: facebook.com/FoodBloggers.ro
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii