Fie că vrei să recreezi felul de mâncare preferat din bucătăriile chinezească, thailandeză, indoneziană sau japoneză, fie că dorești să aduci un element de noutate unei rețete clasice sau pur și simplu vrei să gătești ceva rapid și gustos, pentru orice ocazie, cu gama variată de produse Shan’shi totul e la îndemână! Poți alege dintr-o gamă diversă de ingrediente: sosuri/paste picante și condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice si sosuri aromatice semi-preparate.
Descoperă gama Shan’shi disponibilă în România
Pastele de orez sunt extrem de populare în Thailanda. Sunt paste din orez şi apă. Pad thai este preparatul naţional al Thailandei.
Paste wok pre-fierte sunt paste din grâu dur, nu necesită fierbere. Se adaugă direct în wok! Specialitate din China.
Sushi este un preparat tipic japonez cu orez, pește şi/sau legume. Orezul Sushi este un sortiment de orez cu boabe mai scurte, orez mai lipicios şi umed decât orezul cu bob lung. Specialitate din Japonia.
Orezul este un ingredient care nu poate lipsi din bucătăria asiatică. Orezul Wok este orez Basmati - orez cu bob lung Specialitate din China.
Shan’shi Chop Suey este un amestec din diverse tipuri de legume (muguri de fasole, ciuperci Mu-Err, ardei rosu si verde, morcovi). Tradiţia în bucătăria chinezească este să se pună valoare pe legume ca şi ingredient. Specialitate din China.
Mugurii de bambus au un gust pronunţat şi proaspăt şi se folosesc la supe şi diverse preparate cu carne şi legume în wok, dar şi pentru salate. Specialitate din China.
Peste carnea de pui sau de vită prăjită în wok alături de alte legume, adaugă un plic de sos aromatic Japan Teriyaki, Sweet China sau Thai Red Curry. Ca garnitură se potrivește perfect Orez Wok Shan’shi şi Paste Orez Shan’shi!
Sos chili dulce este perfect pentru pachețele de primăvară, pentru peşte şi pentru fructe de mare. Specialitate din China.
Sos chili Thai este combinaţia gustoasă dintre chili roşu iute şi usturoi. Perfect pentru pui şi preparate la grătar. Specialitate din Thailanda.
Sos Wok este un sos pe bază de soia şi se distinge prin usturoi şi ghimbir. Se foloseşte la preparate pregătite în wok. Specialitate din Thailanda.
Laptele de cocos este un ingredient indispensabil în bucătăria thailandeză. Obţinut din pulpa fructelor de cocos proaspete se potriveşte perfect la sosuri şi supe. Specialitate din Thailanda.
Shan'shi Condiment pentru Wok aduce foarte simplu diversitatea aromelor asiatice preparatelor pregătite în wok. Amestecul special din coriandru, lemongrass, chili, usturoi şi combinaţia deosebită a lor este perfectă pentru bucătăria asiatică: preparate cu peşte, carne, legume, în supe şi în diferite sosuri. Specialitate din China.
Shan’shi Chili este uscat şi tocat, pentru a întări astfel aroma şi iuţimea. Gustul este fructat, dar picant. În Asia chili se pun în diferite paste (pasta curry) şi sosuri (sos chili). Chili conferă preparatelor la wok, cărnii, peştelui, dar şi legumelor prăjite o iuţime plăcută până la una intensivă - în funcţie de dozaj. Specialitate din Thailanda.
Urechi de lemn (ciuperci Mu-Err) sunt cunoscute sub diferite nume: urechea lui Iuda, ciuperca neagră sau ciuperca urechi norişor. Urechiile de lemn sunt un ingredient principal pentru pachetele de primăvară. Specialitate din China.
Așadar, cu ingredientele Shan'shi nu savurezi doar meniuri asiatice, ci te cufunzi în stilul de viață și bucuria de a trăi tipic asiatic!
Comentarii