De Paște, surprinde-i pe cei dragi cu cele mai delicioase și inedite bunătăți făcute în casă. Rama Maestro este sursa ta de inspirație și ajutorul tău de nădejde în pregătirea prăjiturilor cremoase, pufoase și delicioase.
În funcție de rețeta aleasă, poți opta pentru pachetul de Rama Maestro cub 250 gr sau Rama Maestro Savoare de Unt 250 gr.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii