Iti plac mancarurile condimentate cu bun gust, dar si bancurile cu sare si piper? Aici e locul tau! Da si mai mult gust mancarurilor tale cu putina buna dispozitie! In curand, pe 16 august, glumetii din toata lumea sarbatoresc Ziua Bancurilor. Si, cum cei pasionati de gatit, ca voi, dragi membri ai comunitatii Gustos.ro, sunt de obicei oameni calzi, veseli, sociabili, relaxati, ne-am gandit ca bancurile bune si mancarea buna se pot combina excelent.
Iata, asadar, un concurs pe teme culinare mai putin conventional:
Gustos.ro te invita ca, intre 11 si 21 august, sa comentezi in susbsolul acestui articol cu cel putin 5 bancuri pe teme culinare*, in 5 zile diferite.
Poti castiga unul dintre cele 5 Seturi de rasnita piper si solnita - Kesper.
Castigatorii vor fi stabiliti prin tragerea la sorti de pe 22 august.
*Vor fi acceptate doar bancurile cu bun gust, ca si in bucatarie, condimentele in exces nu sunt recomandate :)
Mult succes!
-----------------------------
CASTIGATORII - 22 august 2016
Multumim tuturor membrilor glumeti ai comunitatii Gustos.ro care au comentat cu bancuri pe teme culinare cu sare si piper!
In urma tragerii la sorti, cei 5 castigatori ai unui set compus din rasnita pentru piper si solnita sunt:
Craciun_Rita
Costel
Anne_Sophie
Sidy
andraconstantinescu
Felicitari!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii