Compania Transavia continuă programul educaţional „Ora de nutriţie”și în 2015

Compania Transavia continuă și în acest an programul național educațional „Ora de Nutriție”.   Iniţiat la finalul anului 2013, programul are drept scop promovarea alimentației sănătoase în rândul elevilor din învățământul preuniversitar și se bucură de susținerea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.  

Compania Transavia continuă programul educaţional „Ora de nutriţie”și în 2015

De la demararea proiectului până în prezent, sute de copii din mai multe orașe din țară au beneficiat de lecții specializate de nutriție, în cadrul cărora au aflat informații importante despre alimentația sănătoasă, precum și despre cum pot fi afectați în cazul nerespectării meselor principale ale zilei.

“Comportamentul alimentar se învață din copilărie. În plus, niciodată nu trebuie să privim alimentația izolat, ci să o includem în conceptul complex de “stil de viață”. Este răspunderea noastră să ne învățăm copiii să aibă un stil de viață sănatos prin alimentație, activitate fizică și odihnă. Din acest motiv, considerăm că școala este cel mai potrivit loc unde cei mici să învețe despre nutriție, pentru a afla informații verificate, care au la bază un temei științific”, susține Dl. Prof. Dr. Nicolae Hâncu.

Anul acesta programul educațional va continua în Oradea, Brașov, Sibiu și Craiova, după ce, în anii precedenți, sute de elevi din București, Timișoara, Cluj și Iași au beneficiat de lecțiile de nutriție predate de domnul Prof. Dr. Nicolae Hâncu și au reconstituit meniul unei zile, învăţând ce preparate trebuie să consume la fiecare masă, ce alimente trebuie să evite, cum trebuie să aleagă corect produsele disponibile în magazine şi ce presupune un stil de viaţă sănătos.

Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România desfăşoară în mod frecvent acţiuni menite să vină în sprijinul comunităţii, precum și diferite proiecte de susținere a educației și inovației.
Recent, compania a sprijinit participarea inventatorului Corneliu Birtok Băneasă la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, unde acesta a reușit să obțină medalia de aur cu proiectul Good Fill.

Pentru mai multe informaţii despre Transavia, accesaţi www.fragedo.ro, www.transavia.ro sau pagina de Facebook TransaviaToateCeleBune.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise