Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pe 20 martie sărbătorim Ziua Internaţională a Macaronului. Considerate unul din cele mai rafinate deserturi din lume, les macarons sunt un simbol al artei culinare franţuzești răspândit peste tot în lume. De-a lungul timpului, acestea au devenit desertul-simbol al evenimentelor haute couture, al nunţilor, aniversărilor sau al ocaziilor speciale.   

Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pentru a celebra ziua de 20 martie, brutăriile Paul invită iubitorii acestor deserturi delicioase la un concurs prin care pot câştiga accesorii chic cu macarons: participanţii trebuie să îşi facă un selfie cu macarons de la Paul şi să îl posteze pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL. Cei care nu au cont se pot înscrie prin sincronizarea contului de Instagram cu cel de Facebook. Concursul se desfăşoară până pe 31 martie 2015, iar cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu o geantă elegantă și două coliere prețioase, accesorizate cu macarons.

Cei care iubesc les macarons sunt așteptați la Paul cu o gamă diversă de produse, în care vor găsi cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Mai multe detalii despre concursul Paul de Ziua Internațională a Macaronului puteți afla urmărind Facebook Paul România și Instagram Brutariile Paul.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise