Dacă și ție îți este dor de gustul preparatelor de altădată, dat de ingrediente naturale, avem o veste bună: există în magazine un pui ca cel de la țară și da, face ciorba bună și nu numai. Puiul Vegetarian, crescut cu legume și cereale este grăsun, galben și incredibil de delicios și a fost adus în magazine de LaProvincia, fermă cu experiență în creșterea păsărilor.


Cu ce se deosebește Puiul Vegetarian 


Puiul Vegetarian a luat naștere analizând piața din România și din Uniunea Europeană, care permite încă importul din afara Uniunii Europene a cărnii de pui hrăniți cu făină din carne și oase, numită generic făină proteică. Această făină se prepară din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii și are în componență ingrediente care nu sunt destinate consumului uman.
 
Făina proteică este realizată din ceea ce rămâne după tranșarea animalelor: carne reziduală, intestine, organe, țesuturi conjunctive și, în unele cazuri, oase.
 
Cu toate că Uniunea Europeană a adoptat o atitudine sănătoasă și a interzis folosirea fainii proteice în alimentația animalelor din fermele localizate pe teritoriul său, încă permite importul din afara teritoriului UE de animale și păsări hrănite cu aceasta făină din carne și oase.
 
Iar cum mulți nu au timpul și/ sau posibilitatea de a lua mereu de la țară pui crescuți natural, fără această făină dăunătoare, LaProvincia a lansat un nou produs: un pui galben, crescut într-o zonă cu tradiție și hrănit natural cu cereale și legume, fără proteine de origine animală. Acest pui este extrem de bun și în rețetele tradiționale și în cele moderne, asigurând calitatea unui produs pe care îl poți cumpăra mereu cu încredere.


Cu ce este hrănit Puiul Vegetarian


Puiul Vegetarian, proaspăt venit în supermarketurile din orașe este crescut cam cum este și cel de la țară, adică cu ingrediente naturale și aduce acel gust bun de pui cum era odată.
 
Gama de Pui Vegetarian, este produsă 100% de LaProvincia, cu o alimentație sănătoasă, compusă din cereale și legume. Cerealele, preponderent porumb și grâu, reprezintă 70% din dieta Puiului Vegetarian.
 
Cereale care fac parte din dieta Puiului Vegetarian sunt cultivate pe terenurile proprii LaProvincia, în apropiere de fermele unde sunt crescuți puii, în zona Horezu. Această zonă recunoscută la nivel național pentru aerul curat și terenurile nepoluate.
 
Procesul de creștere a acestui nou pui are la bază strategia UE numită From Farm to Fork care vizează dezvoltarea unui sistem alimentar sănătos, corect și prietenos pentru mediul înconjurător. LaProvincia gestionează cu responsabilitate întregul proces de creștere, de la hrănirea păsărilor cu legume și cereale și felul în care sunt ele îngrijite până la producția și ambalarea produselor finite.
 
Fiind hrănit corespunzător, Puiul Vegetarian folosit în rețete oferă un gust bun și nutrienți benefici. Acest produs este mereu proaspăt și se distinge imediat la raft. Ambalajul său aduce aminte de zona în care puiul este crescut, iar culoarea sa galbenă anunță un produs ca de la țară.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii