Liliana Toma ne ofera: RULADA DE OMLETA

O reteta delicioasa cu oua, foarte aratoasa si gustoasa. Este un aperitiv perfect pentru masa de Paste.

Liliana Toma ne ofera: RULADA DE OMLETA

Ingrediente:

-4 oua

-150 ml smantana

-sae, piper

Am batut 4 oua cu 150 ml smantana,sare,piper,condimente dupa gustul fiecarui.Am turnat compozita intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.Am pus randuri de rondele de masline si din loc in loc frunzulite de patrunjel. Am bagat tava la cuptor circa 10 minute (depinde de cuptorul fiecarui). Cu grija am desprins hartia de copt am pus branza topita, am continuat cu sunca feliata, am rulat in hartia de copt si am lasat doar cateva minute.

Aceata rulada e foarte buna pentru masa de Pasti, Craciun sau Revelion.

Va doresc pofta buna!

Mai multe delicii gasiti pe blogul: Liligospodini.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise