O reteta delicioasa cu oua, foarte aratoasa si gustoasa. Este un aperitiv perfect pentru masa de Paste.
Ingrediente:
-4 oua
-150 ml smantana
-sae, piper
Am batut 4 oua cu 150 ml smantana,sare,piper,condimente dupa gustul fiecarui.Am turnat compozita intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.Am pus randuri de rondele de masline si din loc in loc frunzulite de patrunjel. Am bagat tava la cuptor circa 10 minute (depinde de cuptorul fiecarui). Cu grija am desprins hartia de copt am pus branza topita, am continuat cu sunca feliata, am rulat in hartia de copt si am lasat doar cateva minute.
Aceata rulada e foarte buna pentru masa de Pasti, Craciun sau Revelion.
Va doresc pofta buna!
Mai multe delicii gasiti pe blogul: Liligospodini.blogspot.com
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii