Un fel de mancare foarte usor de preparat si extrem de gustos. Este perfect atat pentru o cina in familie, cat si pentru a va servi invitatii la o masa festiva.
Ingrediente:
1,5 kg cartofi,
1 şi 1/2 piept de pui,
o cutie de ciuperci,
150 g caşcaval,
sare, piper, ulei, boia iute,
condiment pentru carne de pui
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie cubuleţe mici. Se sărează, se stropesc cu ulei şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pun în cuptor.
Separat, pieptul de pui se taie cubuleţe mici şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă sare, piper, condiment de pui, boia iute. Când cartofii încep să se rumenească, se adaugă peste ei bucăţile de pui, ciupercile şi caşcavalul ras.
Se pun înapoi în cuptor şi se mai lasă până ce caşcavalul se topeşte şi totul devine rumen.
Se pot servi imediat, dar sunt la fel de gustoşi şi a doua zi, lângă o salată de varză.
Gasiti si alte mancaruri delicioase pe blogul: bettykitchen.files.wordpress.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii