Bettina Besoiu ne ofera: CARTOFI cu PUI, CIUPERCI si CASCAVAL

Un fel de mancare foarte usor de preparat si extrem de gustos. Este perfect atat pentru o cina in familie, cat si pentru a va servi invitatii la o masa festiva.

Bettina Besoiu ne ofera: CARTOFI cu PUI, CIUPERCI si CASCAVAL

Ingrediente:

1,5 kg cartofi,

1 şi 1/2 piept de pui,

o cutie de ciuperci,

150 g caşcaval,

sare, piper, ulei, boia iute,

condiment pentru carne de pui

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie cubuleţe mici. Se sărează, se stropesc cu ulei şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pun în cuptor.

Separat, pieptul de pui se taie cubuleţe mici şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă sare, piper, condiment de pui, boia iute. Când cartofii încep să se rumenească, se adaugă peste ei bucăţile de pui, ciupercile şi caşcavalul ras.

Se pun înapoi în cuptor şi se mai lasă până ce caşcavalul se topeşte şi totul devine rumen.

Se pot servi imediat, dar sunt la fel de gustoşi şi a doua zi, lângă o salată de varză.

Gasiti si alte mancaruri delicioase pe blogul: bettykitchen.files.wordpress.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise