Andreea Ţui ne ofera: VITEL CU MASLINE

Cum la noi nu prea are trecere mielul, eu gatesc de multe ori cu ocazia Sfintelor Sarbatori vitel. Va propun o mâncare de vitel cu masline.

Andreea Ţui ne ofera: VITEL CU MASLINE

Ingrediente:

- o bucata pulpa de vitel;

- 5 cepe mari;

- 150g masline;

- 2 linguri cu bulion;

- 1/2 de cana cu vin;

- ulei, sare, piper boabe, foi de dafin.

Mod de preparare:

Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute.

Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul.

Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.

Apoi am adaugat carnea si am dat la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!

Va doresc Sarbatori linistite!

Alte retete delicioase ale Andree Tui gasiti pe blogul: In-bucataria-mea.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise