Cum la noi nu prea are trecere mielul, eu gatesc de multe ori cu ocazia Sfintelor Sarbatori vitel. Va propun o mâncare de vitel cu masline.
Ingrediente:
- o bucata pulpa de vitel;
- 5 cepe mari;
- 150g masline;
- 2 linguri cu bulion;
- 1/2 de cana cu vin;
- ulei, sare, piper boabe, foi de dafin.
Mod de preparare:
Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute.
Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul.
Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.
Apoi am adaugat carnea si am dat la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.
Se poate servi atat calda, cat si rece.
Pofta buna!
Va doresc Sarbatori linistite!
Alte retete delicioase ale Andree Tui gasiti pe blogul: In-bucataria-mea.blogspot.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii