Anastasia Gherjavschi ne ofera: MIEL CURRY cu DOVLEAC

Daca vreti sa preparati carnea de miel intr-o maniera inedita, mai putin traditionala, atunci

Anastasia Gherjavschi ne ofera: MIEL CURRY cu DOVLEAC

Ingrediente:

3 linguri de ulei de floarea soarelui

1 kg cotlet de miel

1 ceapa taiata pestisori

1 piper chili verde eu am pus rosu ca verde nu aveam la moment ( curatati de seminte si taiati cubulete sau rondele subtiri )

4 catei de usturoi pisat

1 lingura praf de curry

1/2 betisor de scortisoara

2 rosii curatate si taiate

sucul de la 1/2 lamaie sau lime

600 ml supa de miel sau pui

500 gr. dovleac galben curatat si taiat cuburi

patrunjel pentru servit

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel. scoateti bucatile rumenite intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.

Adaugati chili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute. Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.

Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1 ora si 30 de minute pana carnea devine moale.

Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.

Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.

Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise