Daca vreti sa preparati carnea de miel intr-o maniera inedita, mai putin traditionala, atunci
Ingrediente:
3 linguri de ulei de floarea soarelui
1 kg cotlet de miel
1 ceapa taiata pestisori
1 piper chili verde eu am pus rosu ca verde nu aveam la moment ( curatati de seminte si taiati cubulete sau rondele subtiri )
4 catei de usturoi pisat
1 lingura praf de curry
1/2 betisor de scortisoara
2 rosii curatate si taiate
sucul de la 1/2 lamaie sau lime
600 ml supa de miel sau pui
500 gr. dovleac galben curatat si taiat cuburi
patrunjel pentru servit
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel. scoateti bucatile rumenite intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.
Adaugati chili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute. Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.
Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1 ora si 30 de minute pana carnea devine moale.
Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.
Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.
Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii