"Pentru mine gatitul este o placere, este joaca, este linistea si iubirea pe care o transmit familiei si invitatilor mei, prin simpla servire a mesei." Asa o cunoastem pentru prima data pe doamna Lia Grozi, inca din pagina de profil de pe site-ul nostru. Interviul pe care doamna Grozi a acceptat sa ni-l ofere confirma cele de mai sus: avem de-a face cu o doamna care iubeste viata si tot ce e frumos, care face totul de placere si care ne molipseste cu optimismul sau. Cititi mai jos si va convingeti!
Numele meu este Grozi Maria Lia si am 51 de ani. Locuesc intr-o zona metropolitana a Timisoarei. Ma simt onorata sa dau acest interviu primului site culinar in care am devenit membra acum 1an si si doua luni.
Am invatat multe retete noi de la membrii acestei minunate comunitati. Cu ajutorul vostru, am reusit sa-mi fac chiar si un blog culinar, personal: http://www.sindy.blog.gustos.ro si, pentru acest lucru, va multumesc.
Sunt un taur incapatanat, care prefera sa munceasca singur.Imi stabilesc prioritatile, imi pregatesc ingredientele sa am totul la indemana si restul este „joaca”.
Dar ce-mi place la nebunie, este sa zbor cu avionul...nu pot descrie sentimentul pe care-l am, atunci cand sunt „deasupra lumii”, cum imi place mie sa spun.
6. Unde preferati sa mergeti in concediu si de ce tocmai acolo?
Cumparaturile le fac din piata,ma refer la zarzavaturi si restul, la sfarsit de saptamana din hipermarket.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii