Reteta cascavalului Hochland

Daca iti doresti sa incepi ziua cu un mic dejun delicios, alaturi de intreaga familie, sa pregatesti cele mai gustoase sandvisuri pentru cei mici sau sa te bucuri de o gustare rapida si savuroasa, cu siguranta Cascavalul Hochland este unul dintre ingredientele care nu au cum sa lipseasca din retetele tale. Cu un gust bun, laptos si consistenta fina, cremoasa, atat de usor de recunoscut de mamici si de cei mici, produsul este rezultatul unei retete autentice, la realizarea careia contribuie intreaga echipa a expertilor Hochland.

Reteta cascavalului Hochland

Una dintre persoanele cheie ale echipei care supravegheaza cu mare atentie intregul parcurs de la lapte la cascaval este Willi Kubanek, manager de productie in fabrica Hochland de la Sovata.

El a inceput sa lucreze aici chiar pe linia de productie, in urma cu 16 ani, cand fabrica a fost preluata si modernizata de catre Hochland si a invatat intregul proces de realizare a cascavalului. Impreuna cu ceilalti colegi din fabrica, el lucreaza cu drag in fiecare zi si are grija ca fiecare pas sa fie respectat, astfel incat cascavalul sa aiba un gust bun si sa fie un produs de cea mai buna calitate, in care poti avea incredere.

Impreuna cu echipa din fabrica, el are grija zilnic ca produsul care ajunge la tine sa aiba gustul bun cu care te-ai obisnuit si sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat sa te poti bucura de el cu toata increderea.

Willi Kubanek, manager de productie in fabrica Hochland de la Sovata

Cunoscand atat de bine reteta produsului, Willi ne-a povestit care este secretul din spatele deliciosului cascaval:

"In fabrica de la Sovata, secretul gustului bun al cascavalului este simplu si consta in respectarea retetei autentice locale, zi de zi, de la o productie la alta. Chiar daca fabrica a fost modernizata si utilajele sunt unele dintre cele mai moderne, reteta a ramas aceeasi inca din 1976, toate acestea aducand garantia unui produs de cea mai buna calitate."

Referitor la parcursul de la lapte la cascaval, Willi povesteste cum zilnic cisternele aduc laptele colectat de la fermele de vaci din Zona Tarnavelor la fabrica de la Sovata:

"Odata ce laptele a ajuns la fabrica, primul pas este testarea acestuia in laborator. Dupa ce analizele confirma ca acesta indeplineste standardele inalte de calitate, laptele este pasteurizat si apoi este introdus intr-o vana, unde se adauga cheag si culturi lactice. in aceasta faza, laptele se coaguleaza, luand forma unei paste si se obtine astfel casul crud, care, dupa ce este portionat, este oparit, sarat, apoi pus in forme si lasat la maturat, pentru a rezulta cascavalul Hochland clasic, cremos si laptos. in cazul sortimentului afumat, cascavalul este introdus intr-o afumatoare in care, cu ajutorul lemnului de fag, se obtine un produs cu o savoare deosebita."

Willi recomanda intotdeauna Cascavalul Hochland nu doar ca angajat Hochland, cunoscand in detaliu reteta si ingredientele folosite, cat si in calitate de tatic, fiind in permanenta preocupat de alimentele pe care le alege pentru fiica lui, Daria.

De atlfel, sotia lui, Dana, lucreaza si ea in fabrica de la Sovata si recomanda cu la fel de multa incredere Cascavalul Hochland:

"De multe ori, ca orice parinti, suntem nevoiti sa impacam dorinta Dariei, de a consuma cele mai gustoase alimente, cu dorinta noastra de a alege doar produse de incredere, realizate din ingrediente naturale. Totul devine simplu cand vine vorba de gustarile in care folosim cascavalul Hochland"

Daria apreciaza gustul laptos, iar noi suntem siguri ca se bucura de un produs de cea mai buna calitate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise