Am mai stat de vorba cu Nicoleta Sandulache si cu alte ocazii, dar acum am vrut neaparat sa aflam cum ii merge dupa...
Interviu cu Nicoleta Sandulache si Siang Prat Gomez - impletim istoria Romaniei cu frumusetile naturale ale republicii Costa Rica“Daca vrei sa inveti sa gatesti bine te uiti la Culinar Show – ai retetele acolo, te uiti, derulezi… e...
Interviu cu CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar ShowDaca vreti sa stiti cum sa faceti acasa o pizza le fel de buna ca intr-o pizzerie italiana, George Toader, vicecampion...
Cum sa faci pizza perfecta acasa ? Te invata George Toader – vicecampion European la pizza!Dragos Gurarosie este owner Mixtopia.ro, coproducator BurgerFest, coproducator Bucharest Craft Beer Festival, gurmand si...
Interviu cu Dragos Gurarosie, organizatorul primelor festivaluri dedicate burgerilor si berii artizanale din RomaniaAnca Lungu este frumoasa prezentatoare a Observatorului de la Antenei 1. De asemenea, ea este foarte cunoscuta si...
Interviu cu Printesa Polonic (Anca Lungu) - Bucataria a fost dintotdeauna locul meu preferat din casaDaca iti doresti sa incepi ziua cu un mic dejun delicios, alaturi de intreaga familie, sa pregatesti cele mai gustoase...
Reteta cascavalului HochlandIerburi Uitate a început ca o inițiativă personală de-a (re)descoperi plantele comestibile din flora spontană de...
Interviu cu Ierburi Uitate - Despre plantele sălbatice comestibile, uitate de cultura urbanăCand Guy Tyrel de Poix a venit in Romania, in martie 1993, a intuit potentialul regiunilor viticole din tara noastra....
S.E.R.V.E., o poveste cu si despre vinuriIn aceasta saptamana, la rubrica "Interviurile Gustos.ro", o avem invitata pe Rocsi, una dintre cele mai active...
Amintiri din copilarie si povesti despre gatit cu RocsiDe mic i-a plăcut să trebăluiască prin bucătărie şi să-şi ajute părinţii când venea vorba de gătit....
Interviu cu chef Jakob Hausmann - Despre viață, familie și dragostea pentru gătitCand intri pe blogul Bucatareli la borcan nu poti decat sa te bucuri ca ai ajuns in acest "paradis al deliciilor la...
Interviu cu autoarea blogului Bucatareli la borcanVa prezentam un "bucatar maniac" dupa mancaruri bune, caruia ii plac preparatele la gratar si care vine cu sfaturi...
Bucatar Maniac, despre gratare si nu numaiProbabil că cei mai mulţi dintre voi îl cunoaşteţi deja pe Adi Hădean şi blogul lui cu "reţete...
Interviu cu Adi Hadean - Retete fara secrete... la gratarAvem placerea sa v-o prezentam pe Dika Pascu, o persoana cu talente culinare deosebite, care suprinde unele dintre cele mai...
Interviu cu Dika Pascu - arta si fotografie culinaraMulta lume o cunoaste drept Mazi, cei mai multi pasionati de gastronomie, "foodies" ii viziteaza adesea blogul: "Chez...
Interviu cu Cristina Mazilu sau Chef Mazilique"Pentru mine gatitul este o placere, este joaca, este linistea si iubirea pe care o transmit familiei si invitatilor mei,...
Sa fii un bucatar bun inseamna sa fii putin artistIn aceasta saptamana suntem incantati sa v-o prezentam pe doamna Iuliana Tarnoveanu, Chef de Cuisine in comunitatea...
Un bun bucatar trebuie sa fie indragostit de ceea ce pregatesteIn aceasta saptamana, avem placerea sa va prezentam un interviu mai iesit din tiparele rubricii “Interviuri Gustos.ro”,...
Costa Rica - periplul culinar al doamnei Nicoleta SandulacheAvem placerea de a publica acest interviu, la care doamna Constanta Proca a avut amabilitatea de a ne raspunde. O...
Cand sunt in pana de idei, apelez urgent la prietenul meu cel mai bun, site-ul Gustos.ro care nu m-a dezamagit niciodataIn aceasta saptamana suntem incantati sa v-o prezentam pe doamna Mariana Scarlat, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro,...
Toate retetele imi plac, altfel nu le-as faceIn aceasta saptamana, avem placerea sa v-o prezentam la rubrica "Interviuri Gustos.ro" pe Ana Catalina Focsa, Chef de...
Nu uitati ca bucataria mica face casa mare!In aceasta saptamana, avem placerea sa v-o prezentam la rubrica "Interviuri Gustos.ro" pe doamna Mihaela Albianu, cunoscuta...
Imaginatia mea de bucatar nu-mi lasa timp liberSaptamana aceasta ne-a onorat invitatia la rubrica "Interviuri Gustos.ro" doamna Camelia Khalil, cunoscuta drept "Husni" in...
Pentru a fi un bun bucatar ai nevoie de experienta, de talent si trebuie sa-ti placa ceea ce faciCu siguranta de multe ori ati poposit pe siteul www.vulpeabucatar.com si v-ati delectat cu delicioasele retete prezentate...
“Retetele trebuie scrise ca si cum cel care citeste nu a pus mana in viata lui pe o cratita”Invitata acestei saptamani la "Interviurile Gustos.ro" este doamna Mirela Nedea, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro,...
Gatesc cu mare placere pentru familie, pentru prieteni si imi place sa-i surprind intotdeauna cu ceva nouSaptamana aceasta, la Interviurile Gustos.ro, ne-a onorat invitatia doamna Veronica Dragomir, Chef de Cuisine in...
Este important sa gatesti cu drag si sa tii cont de gusturile celor pentru care gatestiAstazi o avem invitata la rubrica Interviurile Gustos.ro pe doamna Silvia Varadi, Chef de Cuisine pe Gustos.ro. De mai bine...
O mancare gatita cu multa dragoste iese intotdeauna buna. Dragostea este ingredientul principal.In aceasta saptamana o avem invitata la rubrica Interviurile Gustos.ro pe doamna Maria Elena Burdulea, Chef de Cuisine in...
Gatitul m-a preocupat inca de copila, cand ma minunam cum putea mama sa gateasca atatea reteteIn acesta saptamana o avem invitata la rubrica noastra de Interviuri gustoase pe Laura Dachman, adolescenta minune din...
Nu va fie teama sa schimbati o anumita reteta dupa placul dumneavoastra caci poate va iesi mai bine decat reteta originalaAstazi o avem invitata la aceasta rubrica pe doamna Doina Varga, Chef de Cuisine pe Gustos.ro si una dintre utilizatoarele...
Sa nu va fie frica sa incercati ceva nou, sa va puneti in valoare creativitatea, sa nu va temeti de condimenteSuntem onorati sa o avem invitata in aceasta saptamana la rubrica "Interivurile Gustos.ro" pe doamna Valentina Ionita....
Am gatit, gatesc si voi gati cu mare placere pentru cei dragi inimii meleInvitata noastra din aceasta saptamana la rubrica „Interviurile Gustos.ro” este doamna Sidonia Toncean. Sidy, asa...
“Oamenii care citesc in timpul mesei nu digera ceea ce citesc si nu pricep ceea ce mananca!”La aceasta editie a Interviurilor Gustos.ro o avem invitata pe doamna Carmen Diaconescu, Chef de cuisine pe Gustos.ro si...
A gati inseamna sa depui suflet, devotament, rabdare, tenacitate si multa vointa. Sa-ti placa ceea ce faci.Sa ne cunoastem deci: numele meu este Nicoleta Mariana Sandulache (poza: dreapta, jos), m-am nascut in data de 15.09.1963...
Nicoleta Sandulache: ,,Consider ca gatesc dintotdeauna”Pe Bianca Ionita o stiti cu siguranta de la Kanal D, unde prezinta stirile de weekend, de la ora 12.30. Ce nu stiti e faptul...
Secrete din bucataria Biancai IonitaNicu Avram, poreclit “Niculae” de apropiati, este basistul formatiei Bere Gratis. Ceea ce nu stiati despre el este ca, pe...
Secrete din bucataria lui Nicu Avram, de la Bere GratisCine nu il cunoaste pe Adrian Daminescu? Dar cine stie ca, pe langa talentul muzical, este un foarte priceput bucatar?...
Sfaturi si retete de la Adrian DaminescuLaszlo Szabolcs (sau “kopac”, dupa cum il cunoastem noi pe Gustos.ro) este bucatar-sef intr-un pub din Targu Mures si,...
Povestea unui bucatar-sef - de la livrator de pizza la “imparat” peste bucatarieReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise