Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza migdale. Aceste fursecuri sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa le faceti o surpriza celor mici sau, de ce nu, pot fi o surpriza placuta chiar si pentru adulti. Pe langa gustul foarte bun, ursuletii dulci impresioneaza prin aspectul lor. Din fericire pentru noi, Maa a impartasit pe blogul sau modalitatea de realizare a acestor deserturi.
110 gr faina
Mod de preparare:
7. Plasati migdalele in centrul prajiturilor si aduceti mainile ursuletilor peste ele.
10. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin inainte de a le servi.
Pofta buna!
Sursa articol si sursa foto: boredpanda.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii