5 sandwich-uri adorate de copii in pachetelul pentru scoala

Ideile pentru pachetelul de scoala al copilului tau au ajuns la fundul sacului? Sandwich-urile pentru pachetelul copilului nu trebuie sa fie un stres zilnic, ci o joaca distractiva cu nenumarate feluri de paine si combinatii de ingrediente dintre cele mai diverse. 

5 sandwich-uri adorate de copii in pachetelul pentru scoala

Inspira-te din cinci idei de sendvisuri delicioase si hranitoare, care fac cu ochiul chiar si celui mai mofturos copil!
1. Sandwich cu pateu de ficat
Copiii mici sunt innebuniti dupa gustul savuros al pateului de ficat, intins pe paine in combinatie cu unt si un ardei gras sau o rosie. Pentru a transforma gustarea intr-un preparat sanatos, foloseste paine din cereale integrale, unt cu continut scazut de grasimi de la Koliba si pateu de ficat bio (sau preparat in casa).
2. Sandwich cu cascaval si ou
Prajeste doua felii de paine din cereale integrale, unge-le cu deliciosul unt Premium natural de la Koliba si innobileaza sandviciul cu felii de oua, cascaval clasic feliat de la Koliba si o frunza de salata verde.
3. Sandwich cu cascaval afumat
Ofera un gust nou sandviciurilor de zi cu zi ale copilului, inlocuind branza cu cascaval afumat feliat de la Koliba, o delicatesa pe care copilul o va adora intre doua felii de paine, alaturi de o foaie de salata verde si o fasie de sunca de pasare.
4. Sandwich dulce cu banane
Sandviciurile dulci sunt preferatele oricarui copil. Combina o crema de branza de buna calitate cu putina miere, unge doua felii de paine cu acest amestec si adauga intre ele feliute de banane.
5. Sandwich cu branza topita
Unul dintre cele mai simple, la indemana si gustoase sandviciuri preferate ale copiilor sunt preparate rapid cu branza topita Pohoda, de la Koliba, sunca proaspata de curcan si ardei gras sau rosie.
Sandwich-uri sunt un izvor nesecat de idei si solutii pentru diversificarea gustarilor din care prichindelul se infrupta la scoala!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise