Sweet Fest, Festivalul dulciurilor gourmet, va avea intre 14 – 16 februarie o editie dedicata Zilei Indragostitilor. Desfasurat in centrul istoric al capitalei, la Hanul lui Manuc, Sweet Fest devine pentru trei zile destinatia preferata pentru delicii gourmet si cadouri tematice.
Festivalul dulciurilor gourmet readuce in prim plan traditia cadourilor si delicateselor artizanale, special concepute pentru a celebra sarbatoarea indragostitilor: specialitati surprinzatoare de praline belgiene si de trufe, variatiuni de ciocolată artizanala cu trandafiri, foiță de aur sau cu fructe exotice, clatite frantuzesti pregatite pe loc, cupcakes, prăjituri tradiționale, cafea, ceaiuri, și multe alte cadouri.
Editia de Valentine’s a Sweet Fest aduce in premiera retete cu ingrediente afrodisiace, sesiuni de live cooking ale desertului preferat si concursuri cu premii exclusiv dedicate vizitatorilor. Si la aceasta editie va participa Creperie d’Amour, care vine in premiera cu crepe Amante, cu ciocolata, chilli si coaja de mandarina.
Sweet Fest - ediția de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie orele 10:00 și se încheie duminică, 16 februarie orele 19:00. Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate zilele festivalului: vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 19:00.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii