Sunday Grilling cu Radu Popovici - 10 iunie

Pe 10 iunie se anunţă o zi frumoasă de vară nu doar din punct de vedere meteorologic, ci şi din punct de vedere gastronomic. Radu Popovici ne invită ca după ce ne-am votat primarii să trecem pe la terasa localului Antique Bistro & Wines între orele 12:00 şi 17:00 pentru un adevărat dezmăţ culinar la grătar. Vor fi servite 5 feluri de mâncare, câte 3 pahare de vin şi unul de proseco, toate într-o atmosferă încântătoare.   

Sunday Grilling cu Radu Popovici - 10 iunie

"Terasa Antique Bistro & Wines o veţi găsi uşor; este un loc intim şi plăcut, plin de flori. Acolo voi găti pentru dumneavoastră pe grătarele puse la dispoziţie de campinggrill.ro. Credeţi-mă, nu este puţin lucru, căci aceste grătare au câteva particularităţi de construcţie şi design care le permit să fie extrem de versatile. Ştiu ce vorbesc, am unul şi acasă şi am gătit de câteva ori pe el.", ne spune Radu Popovici - http://www.reteteleluiradu.ro/.
 
Meniul oferit este (toate felurile vor fi gătite la grătar):
  • Rulouri de vinete umplute cu ricotta şi servite cu un coulis de roşii
  • Risotto cu creveţi
  • Piept de raţă gătit pe placă de cedru şi servit cu sos de stafide şi mentă
  • Muşchi de porc învelit în bacon, alături de cartofi copţi cu rozmarin
  • Frigărui de fructe cu sos de smantana, miere si mirodenii
La acestea, se adaugă trei pahare cu vinuri rose şi roşii (sunt excelente, le cunosc bine) şi un pahar cu proseco, oferit de. Plus, câteva poveşti interesante despre preparate şi ingrediente, dar mai ales despre cultura gătitului în aer liber, pe care vi le voi spune în timp ce grătarele lucrează.
 
Sunt doar 25 de locuri disponibile, iar preţul pentru toate acestea este de 75 lei/persoană.
Pentru rezervări sunaţi la: 0768.924.906 sau 0724.267.909.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise