Produse locale delicioase: Targul Taranului, 21-22 mai, The ARK, Bucuresti

Fermierii vad in ferma nu doar o activitate generatoare de venituri dar si un mod de viata, cu beneficii care sunt greu de masurat, inclusiv contactul constant cu natura, independent, locuinta aproape de terenul si activitatile fermei, distanta mica intre casa si locul de munca, activitati sociale si relatii cu vecinii, recunoastere publica si sentimentul important al producerii hranei.

Produse locale delicioase: Targul Taranului, 21-22 mai, The ARK, Bucuresti

Sambata si duminica, 21-22 mai 2011, Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, va propune o noua intalnire cu producatorii, produsele locale si posibilitatea sa aflati povestea din spatele muncii lor. Nu produsul local ne intereseaza, ci cum anume a ajuns si de ce, la oras.

Afumaturi, branzeturi, vinuri, masline, ulei Thassos STG, brutarie, salate, ridichi, ceapa, usturoi. Avem si ceva de mancare, de la bucataria The ARK.

Adresa: Str. Uranus 150, sector 5, Bucuresti, vis-a-vis de Piata de Flori George Cosbuc.

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.targultaranului.ro/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise