Participa intre 21-23 octombrie la Campionatul International de Gatit in Aer Liber - Bucuresti

Intre 21 – 23 octombrie 2011 la Bucuresti, Plaza Romania, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ organizeaza o noua editie a evenimentului Campionatul International de Gatit in Aer Liber.

Participa intre 21-23 octombrie la Campionatul International de Gatit in Aer Liber  - Bucuresti

Evenimentul se adreseaza atat bucatarilor profesionisti, ce au mai participat si la alte competitii gastronomice si au experienta in acest domeniu, cat si amatorilor care gatesc din placere si vor sa ia parte la acest eveniment. Regulile sunt in conformitate cu standardele World Association of Chefs Societies, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ fiind certificata de catre organizatie si respectand intocmai cerintele existente la nivel international. Intr-o astfel de „intrecere a celor mai bune bucate” toata lumea are de castigat si mai ales de invatat.

Ca si la celelalte evenimente organizate de A.C.E.E.A., si de data aceasta vor fi pregatite demonstratii culinare pe scena, concerte si doua demonstratii-record cu peste 4.000 de portii oferite gratuit publicului.

Ca si la celelalte editii, organizatorii au invitat pe langa specialistii culinari din Romania si maestri bucatari recunoscuti la nivel international. Printre invitati se numara maestrii: Charlie Fadida (capitan al echipei olimpice a Israelului), Elena Schramko (organizatoarea Cupei Kremlinului), Guido Debono (presedintele Asociatiei Bucatarilor din Malta), Hay Schwartz (presedintele Asociatiei Bucatarilor din Israel), Spyros Dimitriou (consultant gastronomic), Reuven Harel (presedintele de onoare al Asociatiei Bucatarilor din Israel), Jyrki Yli-Uotila (presedinte Eurotoques Finlanda), Thomas Gugler (Vice-Presedinte al Asociatiei Bucatarilor din Arabia Saudita), Răzvan Cucui (redactor-sef Bucataria pentru toti) , Uica Mihai (prezentator TVR Timisoara), Cosmin Zidurean (prezentator TVR1) si multi altii.

Toata lumea este asteptata sa ia parte la cel mai mare eveniment gastronomic al anului!

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este o competiţie Continentală şi este certificată de către World Association Of Chefs Societies! (WACS)

Toate distincţiile şi titlurile acordate în cadrul concursului sunt recunoscute în peste 90 de ţări!

Programul evenimentului

Vineri, 21 Octombrie

16.00 - Festivitatea de deschidere a evenimentului

16.10 - Lansarea Muzeului de Obiecte Viticole Gastro

16.20 - Gastro - show Mihai Uica

16.30 - Gastro - show Palestina

17.30 - Gastro - show Albania

18.30 - Gastro - show Israel

19.30 - Gastro - show Cristi Sora, Chef TV Paprika

20.30 - Parada Somelierilor

21.00 - Gastro - show Jyrki Yli - Uotila

22.00 - Inchiderea programului

Sambata, 22 Octombrie

10.00 - Inscrierea concurentilor

11.00 - Preluarea standurilor de catre concurenti

12.00 - Startul competitiei de Preparate Culinare Reci

13.00 - Record Gastronomic International - Gulas Secuiesc

13.15 - Grupul Fargolino

13.45 - Trupa Mini Trouble Crew

14.15 - Gastro - show Mihai Uica

15.00 - Gastro - show Razvan Cucui

16.00 - Gastro - show Egipt

17.00 - Finalizarea Recordului/ Certificarea Internationala a Recordului/ Impartirea a 2.000 portii catre public

18.00 - Gastro - show Antonio Passarelli

18.45 - Concurs de spalat viteza a tigaii uriase

19.00 - Gastro - show Charlie Fadida

20.00 - Concert Sensor

20.45 - Parada Somelierilor

21.00 - Ceremonia de Decernare a Premiilor

Duminica, 23 Octombrie

9.00 - Inscrierea concurentilor

10.00 - Preluarea standurilor de catre concurenti

11.00 - Startul competitiei de Gatit in Aerul Liber

12.00 - Record Gastronomic International - Ghiveci Macelaresc

12.30 - Grupul Fargolino

13.00 - Trupa Trbl Crew

13.30 - Gastro - show Alexandru Nagy

14.15 - Jurizarea echipelor de concurenti

15.00 - Gastro - show Irina Hriapca

16.00 - Gastro - show Nelu Fatol

17.00 - Finalul Competitiei de Gatit in Aer Liber

18.00 - Finalizarea Recordului/ Certificarea Internationala a Recordului/ Impartirea a 2 000 portii catre public

18.15 - Concurs de spalat viteza a tigaii uriase

19.00 - Gastro - show Spyros Dimitriou

20.00 - Concert ALIAS

21.00 - Parada Somelierilor

21.30 - Ceremonia de Decernare a Premiilor

Site-ul evenimentului: http://www.campionatdegatit.ro/cupa_bucuresti.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise