Intre 21 – 23 octombrie 2011 la Bucuresti, Plaza Romania, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ organizeaza o noua editie a evenimentului Campionatul International de Gatit in Aer Liber.
Evenimentul se adreseaza atat bucatarilor profesionisti, ce au mai participat si la alte competitii gastronomice si au experienta in acest domeniu, cat si amatorilor care gatesc din placere si vor sa ia parte la acest eveniment. Regulile sunt in conformitate cu standardele World Association of Chefs Societies, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ fiind certificata de catre organizatie si respectand intocmai cerintele existente la nivel international. Intr-o astfel de „intrecere a celor mai bune bucate” toata lumea are de castigat si mai ales de invatat.
Ca si la celelalte evenimente organizate de A.C.E.E.A., si de data aceasta vor fi pregatite demonstratii culinare pe scena, concerte si doua demonstratii-record cu peste 4.000 de portii oferite gratuit publicului.
Ca si la celelalte editii, organizatorii au invitat pe langa specialistii culinari din Romania si maestri bucatari recunoscuti la nivel international. Printre invitati se numara maestrii: Charlie Fadida (capitan al echipei olimpice a Israelului), Elena Schramko (organizatoarea Cupei Kremlinului), Guido Debono (presedintele Asociatiei Bucatarilor din Malta), Hay Schwartz (presedintele Asociatiei Bucatarilor din Israel), Spyros Dimitriou (consultant gastronomic), Reuven Harel (presedintele de onoare al Asociatiei Bucatarilor din Israel), Jyrki Yli-Uotila (presedinte Eurotoques Finlanda), Thomas Gugler (Vice-Presedinte al Asociatiei Bucatarilor din Arabia Saudita), Răzvan Cucui (redactor-sef Bucataria pentru toti) , Uica Mihai (prezentator TVR Timisoara), Cosmin Zidurean (prezentator TVR1) si multi altii.
Toata lumea este asteptata sa ia parte la cel mai mare eveniment gastronomic al anului!
Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este o competiţie Continentală şi este certificată de către World Association Of Chefs Societies! (WACS)
Toate distincţiile şi titlurile acordate în cadrul concursului sunt recunoscute în peste 90 de ţări!
Programul evenimentului
Vineri, 21 Octombrie
16.00 - Festivitatea de deschidere a evenimentului
16.10 - Lansarea Muzeului de Obiecte Viticole Gastro
16.20 - Gastro - show Mihai Uica
16.30 - Gastro - show Palestina
17.30 - Gastro - show Albania
18.30 - Gastro - show Israel
19.30 - Gastro - show Cristi Sora, Chef TV Paprika
20.30 - Parada Somelierilor
21.00 - Gastro - show Jyrki Yli - Uotila
22.00 - Inchiderea programului
Sambata, 22 Octombrie
10.00 - Inscrierea concurentilor
11.00 - Preluarea standurilor de catre concurenti
12.00 - Startul competitiei de Preparate Culinare Reci
13.00 - Record Gastronomic International - Gulas Secuiesc
13.15 - Grupul Fargolino
13.45 - Trupa Mini Trouble Crew
14.15 - Gastro - show Mihai Uica
15.00 - Gastro - show Razvan Cucui
16.00 - Gastro - show Egipt
17.00 - Finalizarea Recordului/ Certificarea Internationala a Recordului/ Impartirea a 2.000 portii catre public
18.00 - Gastro - show Antonio Passarelli
18.45 - Concurs de spalat viteza a tigaii uriase
19.00 - Gastro - show Charlie Fadida
20.00 - Concert Sensor
20.45 - Parada Somelierilor
21.00 - Ceremonia de Decernare a Premiilor
Duminica, 23 Octombrie
9.00 - Inscrierea concurentilor
10.00 - Preluarea standurilor de catre concurenti
11.00 - Startul competitiei de Gatit in Aerul Liber
12.00 - Record Gastronomic International - Ghiveci Macelaresc
12.30 - Grupul Fargolino
13.00 - Trupa Trbl Crew
13.30 - Gastro - show Alexandru Nagy
14.15 - Jurizarea echipelor de concurenti
15.00 - Gastro - show Irina Hriapca
16.00 - Gastro - show Nelu Fatol
17.00 - Finalul Competitiei de Gatit in Aer Liber
18.00 - Finalizarea Recordului/ Certificarea Internationala a Recordului/ Impartirea a 2 000 portii catre public
18.15 - Concurs de spalat viteza a tigaii uriase
19.00 - Gastro - show Spyros Dimitriou
20.00 - Concert ALIAS
21.00 - Parada Somelierilor
21.30 - Ceremonia de Decernare a Premiilor
Site-ul evenimentului: http://www.campionatdegatit.ro/cupa_bucuresti.html
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii