Madame Lucie: macarons naturale, in premiera in Romania

Madame Lucie, brandul care a adus, acum 3 ani, celebrele macarons frantuzesti in Romania, vine in aceasta toamna cu noutati delicioase: noile sortimente 100% naturale. Totul sub deviza: „Le macaron au naturel”.

Madame Lucie: macarons naturale, in premiera in Romania

Prima noutate a toamnei din partea Madame Lucie este o noua premiera: macarons realizate din ingrediente exclusiv naturale. Gustul lor este mai intens iar culorile pastelate sunt obtinute doar din pigmenti naturali. Noua reteta Madame Lucie este unica in lume si printre putinele care folosesc doar ingrediente naturale.

Gustos.ro a testat noile sortimente pe propriile papile gustative si ne declaram pe deplin multumiti. Pudra de migdale fina, adusa din Franta, albusul din oua proaspete, smantana produsa la o ferma din România, special pentru cremele macarons, sunt cateva din ingredientele care compun reteta unica Madame Lucie.

Cu un gust mai intens ca oricand, noile macarons au arome obtinute prin extractie din plante sau fructe proaspete: petale de trandafir, piersici, caise, ceai verde matcha, mango, fructul pasiunii. Culorile vii sau delicate provin din pigmenti de culoare ai plantelor sau din elemente care se gasesc in stare naturala: betacaroten din plante si fructe, clorofila din plante, carbune, extract de carmin, extract de paprika etc.

Peste 20 de sortimente savuroase

Începând din septembrie, amatorii pot alege din peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, impărțite în două game de produse. In gama clasică se regasesc arome apetisante de ciocolata neagra din sumatra, trandafir, zmeura, fistic, vanilie, lamaie, cafea braziliana, cocos si ciocolata-banana. Colectia gourmet aduce noi combinații rafinate: trufe si nuca, ispahan, piersici si caise, mango si fructul pasiunii, yuzu și menta, portocale rosii și ghimbir, dar si noi arome florale: bergamota, flori de portocal si irezistibila iasomie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise