Incursiune in Tara Minunilor si Savorilor culinare

Vinerea trecuta, Gustos.ro a participat la o incursiune gastronomica in Tara Minunilor culinare, la invitatia Fratelli si a bucatarilor 3 Flavours cu ocazia lansarii colectiei de meniuri 2011-2012 a Flavours Food Design.

Incursiune in Tara Minunilor si Savorilor culinare

Vineri seara, adica pe 11.11.2011, ne-am numarat printre norocosii invitati la acest eveniment de lansare si ne-am lasat delectati cu toate deliciile culinare pregatite pentru acest festin si vrem sa impartasim cu cititorii Gustos.ro impresii din aceasta seara speciala.

Evenimentul a fost impartit in trei sectiuni: Classic Flavours, Fusion Fashion si Expect the Unexpected (trad. - Asteapta-te la neasteptat), la care nu a lipsit efectul de "oau".

Iata cateva fotografii din cele trei sectiuni:

Classic Flavours

Oua de prepelita realizate in patru maniere diferite, murate, condimentate in doua feluri si pane.

Fusion Fashion

Cele mai gustoase mancaruri din bucataria mediteraneana si nu numai, realizate si prezentate intr-o maniera inedita, prilej cu care invitatii au putut face cunostinta cu cei 3 bucatari Flavours.

Expect the Unexpected

Cea mai dulce zona dintre cele trei, dar si cea mai surprinzatoare. Crescendoul evenimentului a culminat cu deliciile dulci servite intr-un mod suprinzator, fie din spatele unui paravan prin care ospatarii ofereau surprize cu potential glicemic mare, precum cea de mai jos (mousse de ciocolata alba, dulceata de visine si cimbru), fie dintr-o mare tava suspendata de unde puteai lua delicioase briose si prajituele cu cafea.

In plus, cei 3 Flavours au avut-o drept invitata pe Emma Southwell din Marea Britanie - designer culinar de renume, care este cunoscuta pentru realizarea unor evenimente gastronomice de exceptie, aceasta a ajutat la crearea acestui eveniment deosebit.

Iata-i pe cei patru "arhitecti" ai acestui eveniment incantator, surprinzator si savuros. De la stanga la dreapta: Silviu Nedelea (Silvioo), Emma Southwell, Daniel Scripca (Shoo) si Florin Scripca (Foo).

Multumim pentru invitatie, a fost o adevarata incursiune in lumea surprinzatoare a preparatelor culinare realizate intr-un stil contemporan, proaspat si plin cu savoare.

Mai multe imagini gasiti pe site-ul Fratelli si pe cel al Flavours Food Design.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise