Asa cum culegea Petre Ispirescu basme, culegem si noi bijuterii de retete, de pe bloguri de nota zece.
Parca deja anticipam aromele senzationale ce vor domni peste bucatariile voastre weekendul acesta! Va prezentam:
Pentru inceput, ne-am orientat catre ceva savuros, cu arome simple si puternice: tagliatelle quattro formaggi, de pe blogul lui Adi Haden. Noi doar ne-am uitat la ele si ne-am inchipuit cum ni se topesc pe limba...
Apoi, ni s-a facut pofta de ceva dulce si bun. Pacatos de bun! Cum ar fi chocolate chip cookies...de la Crazy Mother Cooker! Cine nu si-ar infige dintii in asa ceva?
La fel de tare, totusi, ne-am infige dintii in biscuitii fabulosi cu cereale si ciocolata, ai lui Eileen. Nu zicem bine?
Pentru cei mai pofticiosi din fire, ne-am oprit la ceva cu totul deosebit: tocanita de porc cu legume si painici. Mmmm, Naina`s Kitchen!
Tot de la Naina am furat si placintelele cu branza, o nebunie sarata sau dulce, cum prefera fiecare.
Noi deja asteptam sa treaca ziua de vineri, sa avem timp de toate aceste minunatii. Voi nu?
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii