Croque monsieur, bruschete cu vinete si rosii, cheesecake... Acestea si alte cateva retete la fel de bune sunt cele pe care le-am “cules” saptamana aceasta de pe cele mai bune bloguri culinare in limba romana.
Croque monsieur – Radu Popovici ne prezinta aceasta reteta excelenta, cu o istorie foarte interesanta. Se spune ca un muncitor si-a uitat un sandvici cu sunca si cascaval pe un calorifer, intr-o zi, iar cascavalul s-a topit. A mancat totusi sandviciul si i s-a parut foarte gustos. S-au mai adaugat cateva ingrediente de atunci, iar reteta completa de Croque monsieur o gasiti la Radu.
Fructe de mare a la marinnaire – Mazilique ne propune aceasta reteta delicioasa de fructe de mare sotate in vin si mirodenii.
Pizza con zucchine – reteta Laurei Adamache de pizza cu dovlecei nu doar ca arata exceptional, dar e si mai sanatoasa decat o pizza incarcata de carne.
Bruschete cu vinete si rosii – Gourmandine ne explica foarte atent cum putem realiza aceste bruschete, care arata incredibil de bine. Despre gust nici nu mai vorbim.
Milch Schnitte – Laura Sava, experta in dulciuri, recreeaza aceasta prajitura din comert in propria bucatarie. Arata foarte bine si suntem siguri ca si gustul e pe masura.
Cheesecake – o prajitura fina si destul de usoara aparuta pe blogul Dulce si dolce.
Spor la gatit!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii