Idei de weekend - 22 septembrie 2011

Vine weekendul si cu mare drag ne pregatim pentru o runda serioasa de gatit. Avem foarte multe legume si fructe de sezon pe care sa le folosim, asa ca nu ne mai trebuie decat putin inspiratie.

Idei de weekend - 22 septembrie 2011

Inspiratie va oferim de pe blogurile culinare, unde am gasit niste retete splendide. Sigur veti gasi ceva aici care sa va inspire pentru o masa de final de saptamana. Asa ca haideti cu noi in periplul culinar de pe bloguri.

Incepem cu o supa foarte usor de pregatit, hranitoare si gustoasa: Minestrone, gasita pe blogul Chez Mazilique.

O alta reteta pe care nu trebuie sa o ratati este Piept de rata cu sos de portocale. Am descoperit deliciul acesta rafinat pe blogul Bucatar Maniac.

Suntem in plin sezon pentru dovleac, asa ca nu puteam sa trecem cu vederea aceasta placinta instelata, arata grozav si gustul este pe masura: Placinta cu dovleac, de la Le Blog Piquant.

O alta reteta de sezon, traditionala, foarte gustoasa si usor de preparat: Gomboti ardelenesti cu prune, de la Crazy Mother Cooker.

Va uram weekend placut si spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise