Acest sfarsit de saptamana se anunta perfect pentru gatit. Vremea destul de mohorata ne va imbia sa ne inveselim cu niste feluri de mancare delicioase. Pentru ca avem niste bloguri culinare romanesti de exceptie, nu ne putem abtine sa nu va oferim un strop de inspiratie blogosferica.
Sa incepem cu pleiada de bunatati pe care vi le propunem pentru acest sfarsit de saptamana.
Ce ziceti de un mic-dejun copios si delicios: friganele, de la Edith's Kitchen. Alfinuta ne invata cum sa facem pogace - paine sarbeasca, merge de minune cu niste sandvisuri matinale. Daca tot suntem la capitolul paine, ne propunem sa va miroasa bucatariile a paine facuta in casa si va mai tentam cu o reteta: Paine suedeza, de la Ama in bucatarie.
Trecem la artileria grea, Adi Hadean ne invata cum sa facem Porc cu smochine si salata cu ulei de masline. De la bucataresele vesele aflam o reteta de Porc in foietaj. Ce ziceti de niste Pui cu usturoi si arahide? Este adusa de Radu Popovici tocmai din Singapore.
Gata cu felurile de mancare principale, acum ar merge un desert. Incepem neaos cu Clatite pufoase cu cacao si frisca, gasita Dulciuri fel de fel. Ceva mai complicat este Tortul etajat cu cafea si frisca, propunere venita de pe Laura's blog. De la Cuina Banateana ne vine ispiratia pentru o Prajitura cu mere si cocos.
Spor la gatit!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii