Good Food te invită la masă! Afi Palace Cotroceni, 10 iulie 2011

Duminică, 10 iulie, la Afi Palace Cotroceni, în cupola centrală, se lasă cu  dezmăţ culinar! Dacă vrei să ne cunoşti mai bine, dar şi pentru că ne place să gătim din plăcere, echipa Good Food te invită la masă alături de prietenii săi! Intră pe site-ul www.goodfood.ro să te înscrii alegând momentul zilei în care vrei să iei masa alături de noi. La final, punem pe masă şi premiile Good Food.

Good Food te invită la masă! Afi Palace Cotroceni, 10 iulie 2011

“Ştim că cititorii Good Food sunt curioşi să afle ce este în spatele reţetelor din revistă aşa că propunem o experienţă de primă mână: duminică îi scoatem la masă de dimineaţă până seară. Vom pregăti pentru ei micul dejun, prânzul şi cina, dar avem şi alte surprize pentru bucătarii de plăcere”, a declarat Cristina Mazilu redactor-şef al revistei Good Food.

Astfel, ziua de duminică va avea trei momente speciale. Micul dejun te va încânta cu biscuiţi de ovăz şi suc proaspăt de portocale pregătite de Adina Scorţescu, food editor Good Food.

Meniul pentru prânz va fi unul uşor, de vară: creveţi şi salată mediteraneeană pregătite de Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food. Cina va fi pregătită de invitatul nostru special Marius Tudosiei, Băcanu’ de la Băcănia Veche care va prepara pui la wok şi cuşcuş cu legume.

Programul evenimentului: mic dejun la ora 11:00, prânzul la ora 13:00, cina la ora 18:00.

Înscrie-te aici: http://www.goodfood.ro/concursuri/la-masa-cu-goodfood.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise