Festivalul Ceaiului si Cafelei intre 1-7 octombrie 2012, Bucuresti

Expozitie de ceai, cafea, arta, decoratiuni si mobilier traditional, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene, plus multe alte surprize pentru iubitorii de ceai, cafea si bun gust. Toate acestea intre 1-7 octombrie, la a patra editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piata de Flori) si in alte cateva localuri. 

Festivalul Ceaiului si Cafelei intre 1-7 octombrie 2012, Bucuresti

TEA&COFFEE Festival isi propune promovarea consumului de ceai si cafea, a traditiilor si ritualurilor servirii lor, in cadrul unei palete de evenimente desfasurate de-a lungul a sapte zile. Festivalul va avea in prim plan elemente culturale si gastronomice din tarile cu traditie in productia, prepararea si prezentare unor bauturi din ceai si cafea. Intrarea la festival este libera.
 
Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul festivalului, intre 1 si 7 octombrie 2012, se numara: concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in: Marea Britanie, Japonia, India, Brazilia, Turcia, Argentina si Coreea de Sud.
 
Sapte zile, sapte locuri cu aroma de ceai si cafea, zeci de momente artistice:
  • Timp de sapte zile pasionatii de ceai si cafea vor avea parte de un mix de evenimente culturale:
  • Muzica traditionala si moderna: recitaluri de vioara, recitaluri de tambur si goarna, muzica indiana, demonstratii de taiko (tobe japoneze);
  • Teatru;
  • Demonstratii si lectii de dans: tango argentinian, capoeira (dans traditional brazilian), dans indian marca Bollywood, dans traditional si modern sud-coreean;
  • Workshop-uri de gastronomie si degustari de delicii (prajituri, fursecuri, baclavale, deserturi „raw”), ceai si cafea, apartinand bucatariilor: coreeana, turceasca, indiana, englezeasca;
  • Concerte de jazz;
  • Ateliere de: caligrafie coreeana si japoneza, de Ebru (pictura pe apa specifica Turciei), de origami, de tatuaj cu henna, de Feng Shui si design cromatic, de pictura pe ceramica, de caligrafie pe sarma si scriere creativa;
  • Atelier de bune maniere (eticheta in Marea Britanie);
  • Prezentari de costume traditionale japoneze, indiene si coreene;
  • Expozitii de fotografie si pictura pe panza;
  • Concursuri cu premii.
 
Localurile in care se desfasoara Tea&Coffee Festival sunt: Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12), Ceainaria Infinitea (str. Grigore Romniceanu nr. 7), Godot Café -Teatru (Str. Blanari nr. 14), Gradina Verona - Carturesti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Ramayana Cafe (str. Baldovin Parcalabul nr. 11), Cafepedia Romana (str. Pictor Verona nr. 2) si Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piata de Flori).
 
Mai multe informatii despre toate evenimentele din cadrul Festivalul Ceaiului si al Cafelei se pot gasi: www.tea-coffee.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise