Festivalul Ceaiului si al Cafelei ne îmbie cu arome minunate între 12-18 septembrie

Dacă vreţi să aflaţi noile tendinţe practicate în ţările cu tradiţie în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea unor băuturi din ceai şi cafea, atunci trebuie să fiţi în Bucureşti între 12-18 septembrie 2011 ca să participaţi la TEA&COFFEE Festival.

Festivalul Ceaiului si al Cafelei ne îmbie cu arome minunate între 12-18 septembrie

Puteţi lua parte la concerte, workshop-uri şi ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei, practicate în: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia şi Argentina.

Locaţiile acestor evenimente, cu iz de ceai şi cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Ceai La Vlaicu (str. Aurel Vlaicu nr. 47), Grădina Verona - Cărtureşti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2), Serendipity (str. Dumbrava Roşie nr. 12), Ceainăria Rendez-Vous Ambiance (Calea Floreasca nr. 102), Cafeneaua Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18) şi Godot Café -Teatru (Str. Blănari nr. 14).

Festivalul se va încheia între 16-18 septembrie cu o expoziţie desfăşurată la Sala Dalles unde puteţi găsi diverse sortimente, produse şi accesorii folosite la prepararea şi servirea ceaiului şi cafelei.

Pe parcursul expoziţiei de la Sala Dalles veţi putea participa la demonstraţii de preparare a cocktail-urilor din ceai şi cafea, de către doi dintre cei mai buni barista (barista - specialist în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din lume. Pe parcursul celor trei zile ale expoziţiei de la Sala Dalles se vor desfăşura şi alte momente artistice precum prezentări de modă şi demonstraţii de tango, ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, consumul şi prepararea de ceai şi cafea.

Vestea cea bună este că vizitatorii expoziţiei vor avea, de asemenea, posibilitatea să aleagă şi să testeze, în funcţie de preferinţe, diverse sortimente de ceai şi cafea. Programul de vizitare al expoziţiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2011 este 9:00 - 21:00. Intrarea este liberă.

Găsiţi mai multe detalii pe tea-coffee.ro şi programul pe scurt în posterul de mai jos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise