Festivalul Ceaiului si al Cafelei ne îmbie cu arome minunate între 12-18 septembrie

Dacă vreţi să aflaţi noile tendinţe practicate în ţările cu tradiţie în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea unor băuturi din ceai şi cafea, atunci trebuie să fiţi în Bucureşti între 12-18 septembrie 2011 ca să participaţi la TEA&COFFEE Festival.

Festivalul Ceaiului si al Cafelei ne îmbie cu arome minunate între 12-18 septembrie

Puteţi lua parte la concerte, workshop-uri şi ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei, practicate în: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia şi Argentina.

Locaţiile acestor evenimente, cu iz de ceai şi cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Ceai La Vlaicu (str. Aurel Vlaicu nr. 47), Grădina Verona - Cărtureşti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2), Serendipity (str. Dumbrava Roşie nr. 12), Ceainăria Rendez-Vous Ambiance (Calea Floreasca nr. 102), Cafeneaua Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18) şi Godot Café -Teatru (Str. Blănari nr. 14).

Festivalul se va încheia între 16-18 septembrie cu o expoziţie desfăşurată la Sala Dalles unde puteţi găsi diverse sortimente, produse şi accesorii folosite la prepararea şi servirea ceaiului şi cafelei.

Pe parcursul expoziţiei de la Sala Dalles veţi putea participa la demonstraţii de preparare a cocktail-urilor din ceai şi cafea, de către doi dintre cei mai buni barista (barista - specialist în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din lume. Pe parcursul celor trei zile ale expoziţiei de la Sala Dalles se vor desfăşura şi alte momente artistice precum prezentări de modă şi demonstraţii de tango, ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, consumul şi prepararea de ceai şi cafea.

Vestea cea bună este că vizitatorii expoziţiei vor avea, de asemenea, posibilitatea să aleagă şi să testeze, în funcţie de preferinţe, diverse sortimente de ceai şi cafea. Programul de vizitare al expoziţiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2011 este 9:00 - 21:00. Intrarea este liberă.

Găsiţi mai multe detalii pe tea-coffee.ro şi programul pe scurt în posterul de mai jos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise