In perioada 30 octombrie - 03 noiembrie 2013, Romexpo va invita sa participati la EXPO DRINK & WINE - Targ de Vinuri, Bauturi Alcoolice si Non-alcoolice.
Miercuri - Sambata, 30 octombrie - 2 noiembrie 2013, 11:00 - 12:00 si 14:00 – 15:00 – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), stand 306, ROMEXPO
"Scoala vinului" este organizata de Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si reprezinta o oportunitate pentru participanti de a acumula cunostinte tehnologice si senzoriale despre arta degustarii vinului. Seminariile constau in explicarea tehnicii degustarii vinurilor, tipuri de pahare vs. tipuri de vinuri, aprecierea specifica tipurilor de vin alb/roze/rosu/efervescente si exemplificari cu produsele expozantilor.
Vorbitori:
Dan Boboc, Presedinte ADAR
Lucia Parvu, Vicepresedinte ADAR
Diana Pavelescu, Secretar General ADAR
Catalin Paduraru, Wine Ambasador ADAR
11:00 - 18:00 (vineri – sambata); 11:00 - 13:00 (duminica) – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO
Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) organizeaza sesiuni de degustari la standurile expozantilor, unde membrii ADAR vor asigura suport si explicatii vizitatorilor targului. Participantii la aceste sesiuni vor completa fise de degustare si in functie de aprecierile acestora, duminica, 3 noiembrie 2013, ora 14:00, se va desemna “Vinul anului 2013 – EXPO DRINK & WINE”.
11:00 - 18:00 (vineri – sambata); 11:00 - 15:00 (duminica) – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO
Demonstratii si workshopuri interactive organizate de Barmania. In cadrul acestora barmani recunoscuti vor prezenta retete de cocktailuri, se vor realiza degustari de bere, vin si alte bauturi alcoolice, precum si prezentari de diferite tipuri de spirtoase.
11:00 - 18:00, Miercuri si Joi, 30 - 31 octombrie 2013 – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO
Etapa „Bere” si Etapa „Somelier” din cadrul concursului national de bartending „BARMANIADA 2013”, editia a V-a. Barmani din toata tara vor raspunde acestei provocari, demonstrand in fata juriului de specialitate si a publicului, atat calitatile lor de somelieri, cat si cele de berari priceputi.
Program de vizitare:
30.10.2013 - 02.11.2013 intre orele 10:00 - 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 - 16:00.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii