EXPO DRINK & WINE 2013 aduce concursuri, demonstratii si workshopuri

In perioada 30 octombrie - 03 noiembrie 2013, Romexpo va invita sa participati la EXPO DRINK & WINE - Targ de Vinuri, Bauturi Alcoolice si Non-alcoolice.

EXPO DRINK & WINE 2013 aduce concursuri, demonstratii si workshopuri

Miercuri - Sambata, 30 octombrie - 2 noiembrie 2013, 11:00 - 12:00 si 14:00 – 15:00 – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), stand 306, ROMEXPO

"Scoala vinului" este organizata de Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si reprezinta o oportunitate pentru participanti de a acumula cunostinte tehnologice si senzoriale despre arta degustarii vinului. Seminariile constau in explicarea tehnicii degustarii vinurilor, tipuri de pahare vs. tipuri de vinuri, aprecierea specifica tipurilor de vin alb/roze/rosu/efervescente si exemplificari cu produsele expozantilor.

Vorbitori:

Dan Boboc, Presedinte ADAR

Lucia Parvu, Vicepresedinte ADAR

Diana Pavelescu, Secretar General ADAR

Catalin Paduraru, Wine Ambasador ADAR

11:00 - 18:00 (vineri – sambata); 11:00 - 13:00 (duminica) – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO

Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) organizeaza sesiuni de degustari la standurile expozantilor, unde membrii ADAR vor asigura suport si explicatii vizitatorilor targului. Participantii la aceste sesiuni vor completa fise de degustare si in functie de aprecierile acestora, duminica, 3 noiembrie 2013, ora 14:00, se va desemna “Vinul anului 2013 – EXPO DRINK & WINE”.

11:00 - 18:00 (vineri – sambata); 11:00 - 15:00 (duminica) – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO

Demonstratii si workshopuri interactive organizate de Barmania. In cadrul acestora barmani recunoscuti vor prezenta retete de cocktailuri, se vor realiza degustari de bere, vin si alte bauturi alcoolice, precum si prezentari de diferite tipuri de spirtoase.

11:00 - 18:00, Miercuri si Joi, 30 - 31 octombrie 2013 – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO

Etapa „Bere” si Etapa „Somelier” din cadrul concursului national de bartending „BARMANIADA 2013”, editia a V-a. Barmani din toata tara vor raspunde acestei provocari, demonstrand in fata juriului de specialitate si a publicului, atat calitatile lor de somelieri, cat si cele de berari priceputi.

Program de vizitare:

30.10.2013 - 02.11.2013 intre orele 10:00 - 18:00.

03.11.2013, intre orele: 10:00 - 16:00.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise