Expo Drink & Wine 2012, intre 31 octombrie - 4 noiembrie

„O carte, un prieten, o sticla cu vin iti aduc fericirea”, scria Moliere, insa drumul parcurs de vin, de la butuc la pahar, cunoaste o evolutie interesanta si complexa, finalizata cu pastrarea si comercializarea produselor viticole. In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, are loc cea de-a 15 editie a Expo Drink & Wine 2012 - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, la Romexpo. 

Expo Drink & Wine 2012, intre 31 octombrie - 4 noiembrie

Evenimentul se adreseaza atat expertilor si specialistilor din domeniul HORECA interesati de noi echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor sau de noi piete de desfacere, cat si publicului larg, aflat in cautarea de noi soiuri, idei de cadouri sau exemplare de colectie.

Tematica Expo Drink & Wine 2012 va cuprinde un vast portofoliu de produse:

- Vinuri albe, rosii si rose provenite din podgorii autohtone, dar si de renume international Vinuri spumante, obtinute dupa metoda traditionala Champenoise, in sortimentele alb si rose (brut, sec, demisec, demidulce)

- Bauturi nealcoolice (sucuri, concentrate din fructe, ape minerale)
- Bauturi alcoolice (vermut, tuica, rachiuri naturale, distilat din vin, whisky, gin, vodca, lichioruri, rom etc.)
- Produse chimice destinate viticulturii
- Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor
- Masini si utilaje pentru spalarea recipientilor si imbutelierea bauturilor
- Ambalaje pentru bauturi
Punctele de atractie ale evenimentului din aceasta toamna vor fi degustarile si demonstratiile realizate de catre reprezentantii Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, somelieri si experti, care vor promova vinurile de calitate in randul tuturor celor interesati sa se initieze in universul celor mai fine arome sau sa-si cultive aceasta pasiune.

Expo Drink & Wine 2012 vine in completarea tematicilor targurilor ALIMENTA (Targ International pentru industria alimentara) si INDAGRA (Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei), desfasurate in aceeasi perioada, pentru un bilant de toamna al sectorului agro-alimentar din Romania.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise